2009/12/04

MimPI?

erk , ape yang aku mimpi tadi ? grr . aah ! aku mimpi MANUSIA dan aku berjumpe . awal nye ? em , aih . baju pon tak sempat beli . pastu terserempak pulak aku dgn akak and mak and ayah aku . bia betull? aarh! dia salam mak aku ? yaw . haha . tak terjadi kot . mimpi jeh pon . tapi kalau terserempak gak ? :'(
tak ape . cakap la tu kawan aku punye kawan . haha ! em , friend , i'll wait . friendly pulak aku kat dlm mimpi tuh . hik3 . pape lah . i hopee we can meet dear . ^^
daddy , i hope you will give me a permission to go and meet my old friend .
wahh , daddy ? bukan ayah ? aarh , sukati jea tukar2 panggilan? ingat neh suar dlmm kau kea ? bhaha . jahat ! weyh . em , tak dea pea aah . haha . aku tak tau nak wat ape dgn blog neh . sorry aa. aku hentam jeh . hehe . satu mase tgk la aku jdi mcm itik aku ( hanan ) berkarya di blog ! bhaha . tunggu tunggu ,, dae sung ! heehee . bye ! ^^